maanantai 20. kesäkuuta 2011

Sisustuksen pohdintaa

Huomenna haen silikoonin taustan liimaukseen, olisi aika muutenkin suunnitella akvaarion sisustusta.
Sisustaessani en yleensä piirrä etukäteen minkäänlaista pohjaa miten kasvit ja kannot, kivet yms. laitan. Yleensä mielessäni on jokin ajatus, jolta toivoisin altaan näyttävän. Nyt kuitenkin tein kuvakollaasin joka sisältää ajatuksia ja ideoita siitä mitä haluaisin. Altaaseen on tarkoitus rakentaa suurempi kumpu takakulmaan, jossa olisi paljon törröttäviä oksia ja kiviä, mieluiten punaisia. Kummun ympärille jäisi uimatilaa sekä paljasta hiekkaa monnisille pöyhittäväksi. Toivoisin löytäväni jostain punaisia tai ruskeita kasveja, Ruosteärviä on ruvennut kiinnostamaan, vaikka en muuten sen tyyppisistä hapsukasveista välitä. Haluasin kummun reunoille jotain matalaa etualan kasvia, mutta vielä en tiedä millaista.
Tarkoituksena olisi myös rakentaa liuskekivi/pikkukivi pilarit altaaseen. Niin että kivien läpi porattaisiin  reikä, josta työnnettäisiin muoviputki, johon kivet liimataan kiinni. Lopuksi pilarit kiinnitettäisiin altaan pohjaan kiinni. Olisivat siis pohjasta kansilasiin asti.
Hiekaksi puhallushiekkaa.


Ja sitten kuvaa mitä minulla nyt on, eli 200litranen jokiallas. Intianvesitähdikin olen antanut kasvaa reilusti, jottei uusiallas näyttäisi täysin tyhjältä. Eli lähes kaikki tästä altaasta on siirtymässä uuteen, olen harkinnut hankkiutuvani vallisneriasta eroon, saa nähdä miten käy. Allas ei ole normaalisti noin tyhjänä, kuvissa vedenvaihto kesken..
Vasenreuna

oikeareuna

suswassertang puska

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti